Home
Repertoire
Contact
Agenda
Media
Links
Band

Een echte laatbloeier en toch al van kinds af iets met muziek. Voornamelijk luisteren naar de radio (stond er mee op en ging er mee naar bed) en vooral gitaren waren favoriet. Op mijn 16e mijn eerste "echte" gitaar gekocht en er drie basisakkoorden op geleerd om vervolgens er 30 jaar niet of nauwelijks meer naar om te kijken. Na aanschaf van een goede akoestische gitaar de hobby weer opgepakt en wat gaan oefenen. Echt serieus oefenen werd het toen er een gelegenheidsbandje werd geformeerd via het werk en er uiteindelijk ook moest worden opgetreden. Na dat optreden smaakte het naar meer want het is gewoon zo leuk om met anderen muziek te maken en dit dan te doen voor publiek maakt het helemaal compleet.

Ik speel nu ook met veel plezier samen met onder andere Bert (bas) in WetPaint, waar ik me vergezeld van gelouterde muzikanten heerlijk verder kan ontwikkelen aan mijn hobby.

Naast de bandjes  Back Again en WetPaint waarmee we voornamelijk gevariereerde en veelal dansbare muziek spelen, doe ik ook nog stevige rockcovers bij band GAAV uit Midden Beemster. Ik hoop dat we elkaar snel eens ergens tegenkomen!!

 

Gerard gitaar

Dorus
Rob